Skip to main content

Ervaringen

 

Bea u heeft mij heel veel geholpen om mijn eigen kwaliteiten en valkuilen te ontdekken. U had altijd een luisteroor voor mij en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kom graag zelf nog een keer praten vooral als ik even vastzit. Ik zou u zeker aanbevelen bij anderen die hulp nodig hebben.

Justin ( 12 jaar )

 

“Ik vond het erg prettig om hier te komen, het heeft mij goed geholpen om beter te leren werken en me te concentreren. Samen met Bea heb ik oplossingen bedacht en het hielp om mijn hoofd te tekenen en leeg te maken.

Ik weet nu wat helpt en ga dit oefenen.”

J.S

 

"Ik heb zelf al 2 keer een massage bij Bea gehad en het voelt heel rust gevend, Ook mijn lijf voelt dan heel ontspannen het voelt als of mijn hoofd even helemaal leeg is. Ik verdwijn dan in mijn eigen wereld. Dus als je even vol zit dan vind ik dit een fijne manier van ontspannen.Dus ook voor kinderen is dit een aanrader!!!"

Groetjes Noor 12 jaar

 

Samen met Bea heb ik naar oplossingen gezocht voor dingen die ik lastig vindt. Bea heeft mij geleerd om kastjes in mijn hoofd te sluiten, zodat ik mezelf op school beter kan concentreren. Ik voel me nu stukken beter.

Suzanne E. 8 jaar

 

Ik vond de mindfulltraining erg relaxed. Dit heeft mij geholpen om me beter te concentreren, en hierdoor werk ik rustiger. Daardoor heb ik een betere score bij de eindcito gehaald dan bij de proefcito.

Rafael 12 jaar.