Tarieven en afspraken

 

Tarieven en afsprakenHet kennismakingsgesprek is gratis. Het is immers belangrijk om ons eerst te oriënteren op de hulpvraag en of ik iets voor jullie kan betekenen.
Tarief voor de sessies ; € 60,- per uur

Vergoeding voor begeleiding
Trots- Kindercoaching Oss is onderdeel van Lijf en Coaching Oss, welk is aangesloten bij de VIV: Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. mijn VIV-Registratienummer: 1907574 VIV logo100 2

Indien u aanvullend verzekerd bent kunnen de kosten mogelijk geheel of gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekeraar. Als beroepsvereniging profileert de VIV zich door kwaliteit en professionaliteit.

De VIV is op dit moment de enige beroepsvereniging, die ISO-9001 gecertificeerd is en daarnaast het KIWA- kwaliteitskeurmerk Complementaire Zorg heeft. Indien er sprake is van een PGB (persoonsgebonden budget), kan dit eventueel worden ingezet (voor meer informatie zie www.pgb.nl).

Verder ben ik geregistreerd bij de RBCZ onder nummer 505115R.

Ook ben ik aangesloten bij de SKJ.
skj

 

 

 

Afspraken
Het kind volgt het coachtraject op vrijwillige basis. Trots- kindercoachingoss heeft geheimhoudingsplicht ten aanzien van de inhoud van de sessies. Dat betekent dat het verloop van coaching wel besproken kan worden, maar de inhoud in principe niet, tenzij het kind hier zelf toestemming voor geeft. Als u een afspraak wilt verzetten of annuleren moet dit minstens 1 werkdag van tevoren worden gemeld. In dit geval hoeft het tarief niet te worden doorberekend.

Zie verder algemene voorwaarden.