Wie ben ik?

 

 

 

Bea Zwanenburg

Hallo,
Ik ben Bea Zwanenburg en wil me even aan jullie voorstellen;
Als persoon ben ik iemand die goed kan luisteren zonder oordeel en met aandacht voor de ander.

Door mijn toegankelijkheid lukt het me om af te stemmen op volwassenen en kinderen. Ik stimuleer ze om optimaal gebruik te maken van hun eigen kracht en kwaliteiten!
Door mijn ervaring in het werken met ouders en kinderen weet ik dat mijn passie is; het begeleiden van kinderen met als doel vol vertrouwen en plezier in het leven te staan en ze trots te maken op zichzelf !

  Bea Zwanenburg

Met zorg, aandacht en betrokkenheid stap ik elk coaching- traject in. Gevoel, speelsheid, kennis, ervaring tezamen met een goed ontwikkelde intuïtie vormen voor mij hierin de leidraad.

In het werken met ouders en kinderen put ik uit een bron van diverse opleidingen, cursussen,
methodieken en ervaringen die mij en mijn werkwijze gevormd hebben.

Ik heb onlangs ( dec.2015) de opleiding Kindercoach bij BGL afgerond en heb daarvoor ruim 5 jaar als gezinsbegeleider gewerkt. Verder heb ik als groepsleidster ervaring opgedaan met kinderen in diverse leeftijdsgroepen: op een leefgroep voor verstandelijk gehandicapte kinderen, op een Orthopedagogisch Dagcentrum en op de dagbehandeling van de Kinder en Jeugdpsychiatrie.

Hierdoor heb ik veel ervaring in het werken met kinderen die "speciaal" zijn (kinderen met een diagnose zoals bijv. ADHD of Autisme) waardoor het ook mogelijk is om Trots-Kindercoaching Oss in te schakelen met een PGB budget.

Ik wil alle kinderen een stevige en positieve basis mee geven en hen het gevoel geven dat ze Trots zijn op zichzelf.


Ik vind dat ieder kind uniek is, even waardevol is en trots mag zijn op wie hij of zij is!