Mindfulness volgens de methode van Eline Snel!

Mindfulness voor kinderen: wat hebben ze eraan?

Voor een kind is het fijn als het af en toe in staat is om te ontspannen en om 'het hoofd vol gedachten' even tot rust te kunnen brengen. Mindfulness kan daarbij een grote hulp zijn. Via mindfulness leren kinderen aandacht te hebben bij wat ze doen, denken of voelen. Ze leren vriendelijke en bewuste aandacht te geven aan gedachten, emoties en signalen van het lichaam. Zonder af te wijzen of er helemaal in mee te gaan leren kinderen zo hun binnenwereld te begrijpen. Het kind krijgt handvatten aangereikt hoe het beste met gedachten, gevoelens en prikkels om te gaan. Hij of zij ervaart in deze training meer zelfvertrouwen, minder stress en staat meer open voor zichzelf en anderen.

Bea Zwanenburg heeft het keurmerk van de AMT van Eline Snel en heeft haar certificaat behaald als kinder en jongerentrainer.

Na de Carnanavalsvakantie start er een training Mindfulness ( aandachttraining) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar op woensdagmiddag 21 februari om 15.00 in de Rossinistraat 9 te Oss!

De training voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar bestaat uit:

  • Een intakegesprek van drie kwartier tot een uur. Bij dit gesprek ben jij als   ouder of verzorger ook aanwezig.
  • Acht wekelijkse groepslessen van drie kwartier tot een uur per keer. Bij de trainingen zelf zijn ouders of verzorgers niet aanwezig.
  • Een wekelijkse update via e-mail. Zo weet je als ouder of verzorger wat we tijdens de training hebben gedaan en kun je je kind helpen met oefeningen.
  • Het boek Stilzitten als een kikker van Eline Snel inclusief een cd met oefeningen.
  • Individuele eindevaluatie. Samen met jou en je kind praten we na over de training. Hoe heeft hij   of zij het ervaren? Merkt hij of zij al verschil?

Kosten: € 200,-

Locatie: Rossinistraat 9 te Oss

Meld op tijd aan! Ik start met een klein groepje en vol is vol….

De training start op woensdag 21 februari en eindigt op woensdag 11 april, waarna er nog een eindevaluatie ingepland wordt.

Voor kinderen gebruik ik de Methode Eline Snel! Dit is een van de meest gebruikte methodes wereldwijd voor kindermindfulness. Voor meer informatie of vragen neem contact op met mij:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

06-29426139

 

AMT stempel